Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
Pokličite nas 080 23 23
  
Online izračun cen oken
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Notranja dekorativna senčila


Stilski dodatek notranjih prostorov in senčenje po meri


Prijetna svetloba skrbi za dobro počutje. Sončno svetlobo, ki bo pronicala skozi okna v notranje prostore, lahko po želji prilagajate z notranjimi senčili. Na voljo je široka paleta izvedb, vzorcev in barv notranjih žaluzij, lamelnih zaves, notranjih rolojev, plise senčil in panelnih zaves. S tem boste svetlobo ne samo usmerjali in jo porazdelili, temveč boste lahko upravljali tudi z barvo svetlobe, ki bo skozi vaša okna prehajala v notranjost. 

Izberite notranja dekorativna senčila

Pliseji


Pliseji so notranja senčila iz nagubane poliesterske tkanine. Plise s svojo tkanino prinese v prostor karakterno toploto, zaradi gub pa nastajajo tudi zanimivi svetlobni efekti v obliki trakov, s katerimi se velike steklene površine dekorativno razdelijo. Nudi zaščito pred pogledi in hkrati prepušča dovolj svetlobe, s svojim zadržanim načinom pa deluje zelo prijetno za bivanje.Lamelne zavese


Lamelne zavese se pogosto uporabljajo v poslovnih prostorih. Zaradi svoje vsestranskosti so pogosto idealna rešitev tudi za bivalne in javne prostore. Različne širine trakov ponujajo številne možnosti, od enakomerno nežne do vznemirljive svetlobe in zanimivih iger sence. 


Panelne zavese


Panelne zavese so najbolj primerne za velike steklene površine in jih je mogoče preprosto zmontirati. S panelnimi zavesami združite dekoracijo in udobje na čisto poseben način. Odločitev, ali se panelne zavese uporabijo za senčenje oken in vrat ali pa samo kot delitev prostora je prepuščena zahtevam posameznika.

Notranji roloji


Z roloji dosežete učinek svetlobe, bolje pa poudarite jasne oblike prostora. Rolo senčilo nudi zaščito pred pogledi in potopi prostor v toplo svetlobo. Kljub zaprtosti prostora s spuščenimi roloji, le-ti izžarevajo mir in uravnoteženost. In če želijo vaši otroci pisane vzorce, so roloji dobavljivi tudi v raznih "veselih" vzorcih.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?