Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  
Zahtevaj ponudbo
Iskalnik salonov Jelovica

Prelistaj katalog oken & vrat

Panoramske stene | Okna

Dvižno drsna    panoramska stena

Dvižno drsna panoramska stena

Dvižno drsna panoramska okna ali panoramske stene lahko izberete v lesu ali kombinaciji lesenega okna in aluminija. Primerne so predvsem za večje javne objekte in velike zasteklitve bivalnih prostorov. Dvižno drsna okna ali stene se zelo pogosto uporabljajo za vgradnjo v hiše in stanovanja, saj optično povečajo in osvetlijo notranje prostore.

Nagibno drsna panoramska   stena

Nagibno drsna panoramska stena

Nagibno drsna panoramska okna ali panoramske stene omogočajo širok prehod v zunanji prostor oziroma več naravne svetlobe v ambientu. Nagibno drsna panoramska stena je primerna tudi za zasteklitev teras ali balkonov. Lesene panoramske stene v Jelovici izdelujemo s preverjeno tehnologijo izdelave energijsko varčnih oken.
Harmonika panoramska stena

Harmonika panoramska stena

Harmonika panoramska okna ali panoramske stene omogočajo zložljiv sistem odpiranja, pri čemer se odpre skoraj celotna širina okna ali stene. Harmonika panoramska stena nudi tudi prezpragovno izvedbo. Panoramske stene z zložljivim sistemom odpiranja so energijsko varčne, saj jih izdelujemo s tehnologijo izdelave lesenih nizkoenergijskih oken.


Balkonska vrata

Balkonska vrata

Balkonska vrata nam omogočajo prehod na vse vrste balkonov in teras, skratka omogočijo prehod iz prostora navzven.
Balkonska vrata so s tehničnega vidika izdelana enako kot okna in tako kot okna izpolnjujejo vse zahteve toplotne in zvočne izolativnosti. Od oken se razlikujejo po tem, da imajo na spodnjem prečniku okvirja vgrajeno pohodno odkapnico.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?