Skupina Jelovica Hiše Jelovica Okna Jelovica Vrata Jelovica
  


Požarna varnost oken Jelovica


Zadovoljne stranke o oknih JelovicaPred približno mesecem dni pa je v naši hiši zagorelo. Kljub temu, da bi lahko hiša pogorela do tal, so okna Jelovica preprečila najhujše. Okna in balkonska vrata Ekoterm so jo dejansko rešila, da ni zgorela do temeljev. Stekla znotraj hiše so sicer popokala, vendar samo prvi sloj (okna so troslojna) vendar jih ogenj ni uspel uničiti. Okna v bistvu niso dopustila kisiku do ognja in ta se je sam pogasil. Vaš slogan »Ne bo vam uspelo, to je Jelovica«, še kako drži.

»Ne bo vam uspelo« velja tudi za ognjene zublje. Škoda, ki je nastala na hiši, je občutno manjša prav zaradi požarne varnosti oken Jelovica.

Lep pozdrav,
Karin Stare


Tudi mladi zaupajo tradiciji in kakovosti

Jelovica že od leta 1905 živi z lesom in se tako ponaša s tradicijo razvoja in oblikovanja energijsko varčnega stavbnega pohištva in hiš. Njihovi kupci in uporabniki vedo, da so njihovi izdelki preverjeni, da stojijo že desetletja in so ravno zato, kot pravimo Gorenjci, zanesljivi. Starejši jo poznajo kot stalnico na našem trgu, zato so v Jelovici vedno znova navdušeni, ko se za njihove izdelke odločajo mladi, mlade družine. Ena od takih je tudi družina Guzelj, ki svoj nov dom gradi v Godešiču. Ob novo nastajajoči hiši nas je dočakal osemindvajsetletni Boštjan s sinom, ki je ravno shodil, mamica je zaradi visoke nosečnosti ostala raje doma. več >
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?